Advies op maat

Centra-Tech biedt u buiten haar standaard gamma ook een brede waaier van diensten aan. We bieden service op maat aan om samen tot oplossingen te komen.

Bestelgemak, efficiƫntie en het delen van onze kennis en kunde zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Daarmee willen we rechtsreeks bijdragen aan het rendement van uw onderneming.

  • Advies voor elk probleem
  • Standaard gereedschappen
  • Gereedschap op maat
advies op maat, service, centra-tech, gereedschap, specials, engineering

Advies voor elk probleem

U wilt nieuwe productieprocessen opzetten of uw werkomgeving en gereedschapsgebruik optimaliseren?

Onze opdracht, doel en drijfveer is om voor u de beste oplossing te vinden of te ontwikkelen. Dat kan worden bereikt met een snel telefonisch antwoord of met een diepgaande, individuele analyse van uw behoefte.

SPATIE

Standaard gereedschappen

Gebruikt u al jaar en dag hetzelfde materiaal waarover u tevreden bent? Wij kunnen nog beter.

De wereld van verspaning staat niet stil, de ene innovatie volgt op de andere. Dit samen met onze technische knowhow en creativiteit leidt tot een constante wil voor verbetering. Wij leveren niet zomaar een standaard gereedschap maar gaan eerst samen met u onderzoeken hoe we uw productieproces kunnen optimaliseren.

Gereedschap op maat

Bestaat er geen standaard product voor uw toepassing?

Onze service biedt u professioneel advies en hulp bij het vinden van het gereedschap op uw maat gemaakt.  

Met ons uitgebreid netwerk in de sector en door de ondersteuning van onze wereldwijde partners, zijn wij  gefocust op het vinden van de beste oplossing tegen de meest voordelige prijs om uw deadlines te halen.

Gespecialiseerd gereedschap helpt niet alleen om de productietijd te reduceren, maar u kan uw beperkte machines zo ook uitbouwen.